top of page

Trine & Matias' vielse i Ringsted

Trine og Matias blev gift i juni og havde booket sparkling.dk i god tid for at vi kunne være med ved deres bryllup. Vi mødte brudeparret et par måneder før den store dag - mest af alt for at få hilst på hinanden, da vi ved af erfaring, at kemien er vigtigt for, at brudeparret kan føle sig trygge ved os, når de på dagen skal stille op til parbilleder - hvad end det er poseret eller os der ånder dem i nakken for at få de autentiske øjeblikke i reportagestil.

Parret havde valgt den altid flotte og imponerende Sct. Bendts Kirke i Ringsted, hvor vi som altid delte os op i kirken, så vi på den måde får dækket så mange forskellige vinkler, uden at skulle løbe rundt i kirken og i stedet kan forsøge blot at være “fluen på væggen”.

Efter vielsen var der riskast foran kirken og også her lykkedes vi selvfølgelig med, at få taget en masse stemningsbilleder af de nygifte og deres gæster. Vi kan af gode grunde ikke vise billeder af gæsterne, da de ikke som brudeparret har givet os samtykke til at blive vist her på bloggen.

Ved vores formøder spørger vi altid det kommende brudepar, om de kunne tænke sig gruppebilleder, både et samlet stort og mindre gruppebilleder af deres gæster. Vi har endnu ikke oplevet, at det ikke var et ønske. Under formødet aftaler vi, at brudeparret udstyrer fx. toastmasteren med en navneliste til brug for de mindre gruppebilleder, det hjælper os på dagen - ingen gemt, ingen glemt 😀

Matias havde friet til Trine i Store Bøgeskov ved Kilden ud til Gyrstinge Sø, så det var et super oplagt sted til at tage parbillederne efter vielsen. Vi fik taget en masse billeder i alt det flotte grønne og på køreturen kom vi forbi en fin mark i blomst - endnu en oplagt mulighed, for et særligt bryllupsbillede - tilfældigt?

Der er intet ved sådan en smuk bryllupsdag, der er tilfældigt. Alt er planlagt, oftest ned til mindste detalje. Derfor er det vores opgave at guide og hjælpe parret, med de billeder, der traditionelt er poseret og “opstillede”. Men når brudeparret modtager deres billeder, vil der også være en masse “ikke opstillede” motiver, for vi er med for at dække dagen, og sørge for, at brudeparret også har reportagebilleder fra deres bryllupsdag, som de kan se tilbage på igen og igen.

Vi sluttede dagen af på Malsk Spisehus i Slagelse, hvor vi tog billeder af kageskæring og reception, inden middagen og festen startede.


Endnu en gang tillykke til det smukke nygifte par 💕

20 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page