top of page

Et smukt bryllup på strandhotel

Sheena & Christian blev gift den 3. september 2022 i Tårnby Kirke på en smuk sensommerdag og inden vielsen var vi med til brudeklargøring hjemme i privaten, hvor brudens smukke brudepiger også var tilstede.

Vi er vilde med de stemningsbilleder og den energi, der er i netop de timer - umiddelbart inden det går løs med kirke og fest.

Vi møder mange præster gennem vores hverv og alle tager de deres opgave alvorligt - men Carsten i Tårnby er bare en fantastisk præst. Han kan bare røre noget i alle med sit nærvær, humor og kærlighed.

Efter vielsen skød vi en række gruppebilleder foran kirken og derefter gik turen videre til reception på den anden side af gaden, hvor der var dækket op med flot bryllupskage, champagne og god stemning.

Efter den fine receptionen og en række stemningsbilleder gik turen videre til Helsingør, hvor bryllupsfesten skulle stå på Hotel Marienlyst.

Vi checkede ind sammen med brudeparret i deres smukke brudesuite, med den flotte havudsigt, mens de gjorde sig klar til middagen.

Et super flot lokation lige ud til sundet hvor vi kunne udnytte de gode muligheder for at få skudt de klassiske portrætter.

Sparkling.dk var med middagen og festen, der fortsatte til brudevals og et fyldt dansegulv.

Det var virkeligt en flot dag og et skønt brudepar og vi ønsker dem et kæmpe tillykke med kærligheden og ikke mindst hinanden ❤️
79 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page