top of page

August-bryllup i Roskilde Domkirke

Trine & Thomas blev gift den 27. august 2022 i Roskilde Domkirke på en dag, der startede med skybrud, men akkurat klarede op, da brudeparret trådte ud af kirken. Efter brylluppet tog vi gruppebilleder foran kirken, inden brudeparret sammen med os forlod vielsens gæster for at få taget dagens parbilleder rundt om domkirken i dens smukke omgivelser.

Vi havde ved et formøde på forhånd aftalt en tidsplan, så vi vidste, hvor lang tid vi havde med brudeparret til at skyde portrætterne. Her havde bruden også hvisket os i ørerne, at hun havde en overraskelse til gommen ved den efterfølgende reception og derfor var det endnu mere vigtigt, at vi holdt planen.

På stien fra Domkirken og ned til restauranten, kunne vi udnytte ruten og tage en stribe billeder, hvor parret var i bevægelse, hvilket gav nogle afslappede og hyggelige billeder. Bryllupsreceptionen og den efterfølgende fest blev afholdt på Pipers Hus, et fint lille bindingsværk, der ligger i byparken - kun få minutters gang Domkirken.

Ved receptionen kunne gæsterne nyde champagne og flot bryllupskage og overraskelsen fra bruden til gommen var Peter Mygind, der med vanlig god energi underholdte hele selskabet.

Stort tillykke til Trine & Thomas 💕

61 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page