top of page
JPFotografi-20210807-426-8675.jpg

BLOG

Her på bloggen kan du følge med i vores arbejde, hvor vi gør vores yderste for at få de bedste billeder i kameraet. Samtidig kan du få et kig ind i vores billedeunivers og måske kan du finde inspiration i vores arbejde og få lyst til at booke os til en opgave, der er vigtig for dig.

Joan & Christian blev gift den 10. september 2022 på Køge Rådhus i smukt dansk sommervejr med høj sol og spredte fine hvide skyer.

Efter brylluppet tog vi gruppebilleder bag rådhuset, inden brudeparret forlod vielsens gæster, hvor vi tog videre til Lellinge Skov, lidt udenfor Køge, for at få taget dagens parbilleder under træernes kroner.

Som altid, starter vi portrætterne med, at de nygifte skal gå en lille tur hen mod kameraet, vi er vilde med billeder i bevægelse og de nygifte, kan vænne sig lidt til det at blive fotograferet.

Stort tillykke til Joan Christian 💕

75 visninger

Sheena & Christian blev gift den 3. september 2022 i Tårnby Kirke på en smuk sensommerdag og inden vielsen var vi med til brudeklargøring hjemme i privaten, hvor brudens smukke brudepiger også var tilstede.

Vi er vilde med de stemningsbilleder og den energi, der er i netop de timer - umiddelbart inden det går løs med kirke og fest.

Vi møder mange præster gennem vores hverv og alle tager de deres opgave alvorligt - men Carsten i Tårnby er bare en fantastisk præst. Han kan bare røre noget i alle med sit nærvær, humor og kærlighed.

Efter vielsen skød vi en række gruppebilleder foran kirken og derefter gik turen videre til reception på den anden side af gaden, hvor der var dækket op med flot bryllupskage, champagne og god stemning.

Efter den fine receptionen og en række stemningsbilleder gik turen videre til Helsingør, hvor bryllupsfesten skulle stå på Hotel Marienlyst.

Vi checkede ind sammen med brudeparret i deres smukke brudesuite, med den flotte havudsigt, mens de gjorde sig klar til middagen.

Et super flot lokation lige ud til sundet hvor vi kunne udnytte de gode muligheder for at få skudt de klassiske portrætter.

Sparkling.dk var med middagen og festen, der fortsatte til brudevals og et fyldt dansegulv.

Det var virkeligt en flot dag og et skønt brudepar og vi ønsker dem et kæmpe tillykke med kærligheden og ikke mindst hinanden ❤️
79 visninger

Trine & Thomas blev gift den 27. august 2022 i Roskilde Domkirke på en dag, der startede med skybrud, men akkurat klarede op, da brudeparret trådte ud af kirken. Efter brylluppet tog vi gruppebilleder foran kirken, inden brudeparret sammen med os forlod vielsens gæster for at få taget dagens parbilleder rundt om domkirken i dens smukke omgivelser.

Vi havde ved et formøde på forhånd aftalt en tidsplan, så vi vidste, hvor lang tid vi havde med brudeparret til at skyde portrætterne. Her havde bruden også hvisket os i ørerne, at hun havde en overraskelse til gommen ved den efterfølgende reception og derfor var det endnu mere vigtigt, at vi holdt planen.

På stien fra Domkirken og ned til restauranten, kunne vi udnytte ruten og tage en stribe billeder, hvor parret var i bevægelse, hvilket gav nogle afslappede og hyggelige billeder. Bryllupsreceptionen og den efterfølgende fest blev afholdt på Pipers Hus, et fint lille bindingsværk, der ligger i byparken - kun få minutters gang Domkirken.

Ved receptionen kunne gæsterne nyde champagne og flot bryllupskage og overraskelsen fra bruden til gommen var Peter Mygind, der med vanlig god energi underholdte hele selskabet.

Stort tillykke til Trine & Thomas 💕

61 visninger
bottom of page