top of page
KhjQPgQ-0!sizeoriginal.jpg

OM OS

Vi hedder Jane og Peter og er et ægtepar der elsker at fotografere livets store og små begivenheder. En fordel for vores kunder er, at vi begge fotograferer, hvormed vi fanger mange forskellige stemninger ved samme arrangement. Vi har selv en stor familie og dem øver vi flittigt på, så vi kan blive ved med at forfine vores arbejde og holde os skarpe.

Sparkling_dk-20170902-001-6109.jpg

DEM VI ER
OG
DET VI GØR

Vi er et solidt, effektivt og godt team og samtidig er vi også et lykkeligt ægtepar, der begge brænder for at fotografere. Vi har mange års erfaring med at fotografere bryllupper og vi finder stor glæde i, at være med til at forevige så stor en begivenhed som et bryllup er. Ved vielser deler vi os altid op og får derfor flere billeder fra forskellige vinkler.

Vi er vilde med at møde de mange forskellige mennesker, der gæster de ofte festlige begivenheder og forsøger altid at skabe gode relationer, så dem der booker os, kan være helt trygge foran kameraet. Vi ved, at det for mange mennesker kan være grænseoverskridende at blive fotograferet og at det kræver tillid og samspil mellem os og jer.

Dette er vi ekstra opmærksomme på og vi forsøger som udgangspunkt, altid, at få jer og jeres gæster til at føle sig trygge i det, der kan være en uvant situation, sådan så vi får det gode udtryk og den bedste stemning frem i billederne. Vi ved at kemien betyder meget mellem mennesker, derfor tilbyder vi altid et kort møde med jer, inden jeres store dag.

Der hvor vi føler, at vi har gjort det godt som fotografer, er, når det lykkedes os af indfange øjeblikke, der sprudler af glæde, liv og autencitet - minder I kan kigge tilbage på igen og igen.

 

Vi glæder os til at høre fra jer

 

De bedste hilsner 

Jane & Peter

SPARKLING.DK

Floral_hand_drawn_1_edited_edited.png
Sparkling_dk-20220625-001-.jpg

Trine & Matias

Jane og Peter tog billeder til vores bryllup og flere af gæsterne har efterfølgende kommenteret på fotograferne for deres professionalisme og måde at være på. Og vigtigst af alt har vi vildt hurtigt modtaget så utrolig mange og helt vildt flotte billeder fra dagen

bottom of page