top of page

Sommerbryllup i Filipskirken

Den 1. juni 2019 havde Heidi & Martin booket os til at være med ved deres vielse i Filipskirken på Amager og efterfølgende fotografering på Amager Strand. Heidi skrev til os tilbage i oktober 2018, for at høre om vi var ledige og det var vi heldigvis.

Vi ville rigtig gerne mødes med dem til et lille uforpligtende formøde og det sagde de ja tak til. Vi anbefaler alle vores kommende brudepar at mødes ansigt til ansigt inden den store dag. Dagen kan ikke gøres om og vi opfatter det som tillidsskabende, at se hinanden an inden, da det ellers kan være grænseoverskridende, at blive fotograferet at fremmede og samtidigt tage sig ud fra sin allerbedste side. Kemien mellem os og brudeparret er meget vigtig og ikke mindst får vi talt rundt om brudeparrets ønsker og forventninger til os og deres billeder.

Efter et hyggeligt møde hjemme hos parret (det er ikke et krav, at vi skal mødes i privaten - men det var vi hos Heidi og Martin) fik vi hilst på hinanden og aftalt, at de gerne ville have billeder ved kirken og vielsen og efterfølgende portrætter ved Amager Strand og ved Sundby Sejl hvor festen skulle stå. Dermed fik vi både det flotte og friske grønne og det blå hav som baggrund.

Parret havde selv et lille ønske om, at have solbriller på enkle billeder - hvilket vi synes ser ret cool og fedt ud.

Endnu engang tak til Heidi og Martin fordi vi måtte være med og stort tillykke med kærligheden 😍

4 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page