top of page

Lone og John sagde JA i Filipskirken

Lørdag 17. februar 2018 sagde dette lækre par JA til hinanden ved en smuk og rørende vielse i Filipskirken på Amager. Vi var mødt velforberedte op hos bruden Lone om formiddagen, for at tage en stribe stemningsbilleder.

Her var vores brud i hjemmevante og trygge omgivelser og vi nød denne lille halve time, hvor vi og bruden fik mulighed for lige at vænne os til hinanden - inden det for alvor gik løs.

Det er vigtigt for os, at vi under arbejdet har det sjovt og at bruden oplever det som hyggeligt, mens vi er der. Og her var vi heldige, at både brudeparrets fire børn og brudens forældre var i hjemmet, hvilket gav rigtig gode muligheder for at fange stemningen.

Og så gik turen videre til kirken - hvor vi delte os op. Den ene stod klar i våbenhuset for at fotografere den spændte brud, mens den anden kunne fotografere de ankomne gæster og gommen, inden bruden blev fulgt op til alteret - i dette tilfælde af brudens søn.

Den smukke brud havde hendes tre lige så smukke brudepiger i følgeskab op ad kirkegulvet - flot så det ud.

Efter vielsen var det tid til stemningsbilleder udenfor kirken og så videre til Hvalsø på det gamle Sonnerupgaard Gods, hvor festen skulle stå i den festligt udsmykkede “lade”.

Opgavens sidste del, blev at tage portrætbilleder af brudeparret og deres familie og vi kunne på turen hjem, reflektere over en fantastisk, sjov og festlig dag, med rigtig mange indtryk.

Vores mission for dagen, var at fange stemningen omkring brylluppet og ikke mindst dokumentere begivenheden i billeder, så brudeparret efterfølgende kunne nyde dagen igen og igen igennem de næsten 300 billeder vi afleverede. Vi var vilde med opgaven og den gode energi det gav at fotografere til brylluppet.

Stort tillykke til Lone & John ❤️

2 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page