top of page

Gina og Nicolas blev gift i Køge Kirke

Vi havde fornøjelsen at møde gommen første gang ved et bryllup hos hans gode ven Casper. Det var ved Malene og Caspers bryllup i sommeren 2021, hvor Nicolas var sin vens bestman og vi blev den dag spurgt, om vi ville fotografere ved hans bryllup, hvis/når han skulle giftes - det tilbud kunne vi jo kun sige ja tak til 😉

Gina og Nicolas havde valgt at blive gift i Køge Kirke i starten af juli og efter vielsen valgte parret at køre fra kirken til Solgårdaparken - ikke langt fra Køge. Det er et perfekt sted, at få taget parbilleder. Vejret var fint og vi havde en time sammen med parret og fik taget en masse forskellige parbilleder.

Vi guider og hjælper altid brudeparrene, med de mere opstillede og poserede billeder. Det er vores vigtigste opgave, at få knivskarpe billeder og samtidig finde flotte baggrunde - helst i skyggen på solrige dage, samtidigt med, at få de nygifte til, at slappe af og nyde den time vi har sammen, så vi kan få det bedste frem i deres billeder.

Vi har allerede, ved vores første møde med brudeparrene, lavet en tidsplan, så ved vi hvor lang tid, vi har sammen med de nygifte, til at skyde parbillederne - men vi gør også meget ud af, at fortælle parrene, at den time går rigtigt hurtigt.

Vi nåede en stribe billeder i skov og på strand og havde det både sjovt og hyggeligt sammen med parret.

Der var masser af glæde og kærlighed at spore hos det nygifte par.

Stort tillykke med Gina og Nikolas 💕

36 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page