top of page

En smuk vielse i Gammel Vor Frue kirke i Roskilde

Lørdag den 3. august var det blevet disse to unge menneskers tur til at sige JA til kærligheden og hinanden. Brylluppet skulle stå i den fine lille Gammel Vor Frue kirke i Roskilde, der emmer af stemning og romantik.

I god tid, som vi ynder at være det, ankom vi med vores udstyr godt 45 minutter før vielsen. Her bruger vi tiden på at se kirken og rummet, inden gommen og de første gæster ankommer og vi får hilst på præsten. Det er vigtigt for os, at præsten forstår, at vi er der for brudeparret og at vi selvfølgelig er meget diskrete og respekterer præstens anvisninger - dem er der lige som mange forskellige af, som der er præster.

Vejret var fantastisk - masser af sol og ingen vind og udenfor bimlede kirkeklokkerne alt imens gommen spændt ventede på hans tilkommende. I dette tilfælde lod den smukke brud ham vente lidt ekstra. Hun kom småløbende op til kirken, hvor hun lige kunne nå at fortælle Jane, der stod udenfor og tog imod hende, at hendes makeupartist var kommet en hel time for sent. Så det havde uden tvivl været en lidt for stresset start på den store dag. Det var helt sikkert ikke nogen rar måde, at løbe ind af døren og op af kirkegulvet på, men Cecilie klarede det så flot og så utrolig smuk ud i sin meget flotte brudekjole.

Efter vielsen gik vores tur videre til et nærliggende grønt område i Roskilde, hvor vi fik taget en stribe portrætter af det nygifte par, der selvom det havde været en stressende morgen og kedelig start på dagen for Cecilie, alligevel lykkedes, at få taget nogle skønne billeder af det søde og meget forelskede unge par.

Stort tillykke til Rasmus & Cecilie ❤️

3 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page