top of page

Bryllup i Kyndby

Lørdag den 12. september 2020 havde vi den store fornøjelse at være med til et bryllup, hvor vi var booket fra brudeklargøring til brudevals.

Brylluppet var dog noget helt særligt, da brudeparret, lidt utraditionelt, havde valgt at vielsen skulle foregå ude i modernatur. Vielsen og festen foregik ved Nyvangsgården i Kyndby på Hornsherred.

Vi ankom i god tid, et par timer før vielsen, for at få billeder af brudens håropsætning og makeup sammen med hendes skønne brudepiger, der alle havde valgt flotte kjoler i matchende farver. Da gommen også var tilstede, kunne vi passende også få lidt stemningsbilleder af ham, mens han forberedte sig og blev gjort klar til at tage imod sin brud.

Der var sat stole op i rækker til gæsterne, der, sammen med den fineste æresport, var dekoreret med smukke blomster og hvor der ved foden var lagt en rød løber, gjort klar til brudens ankomst. Det hele var flot iscenesat med den fineste udsigt over Isefjorden, og med hav og himmel i horisonten, var rammerne og stedet klar til brudeparret.

Men sådan skulle det alligevel ikke gå. I løbet af ingen tid blæste det pludselig voldsomt op, mørke skyer trak ind fra vest, himlen åbnede sig og regnbyger tømte sig over os. Her må vi så sige, at vi så en brud med overskud og nerverne i ro. Natascha pyttede og bad alle gæster skynde sig i tørvejr, hvorefter hun hurtig tog en beslutning om at ændre vielsen til at foregå under et halvtag. Her var der nok mange, der havde været klar til at aflyse alt 😀

Det flotte brudepar blev viet og vi fik efterfølgende taget gruppebilleder af familie og gæster og portrætbilleder af brudeparret.

Da vi var med hele dagen, havde vi flere muligheder for at få taget parbilleder af brudeparret og vi havde på forhånd aftalt, at tage et par billeder i “den gyldne time”, som på denne lørdag i september indtraf mellem kl. 19.15 og 20.00. Vi valgte at fotografere i det gyldne lys i en 10 minutters pause, mens det var tørvejr.

Stort tillykke til Natascha og Thomas med kærligheden ❤️

45 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page