top of page

Mindeværdigt bryllup i Espergærde

Den 10. august var vi med, da Maria og Christopher havde valgt at sige ja til kærligheden og hinanden i den smukkeste lille fine kirke i Espergærde - Egebæksvang Kirke.

Vielsen var sat til kl. 14 og som vanen tro, var vi der en god time før vielsen - i god tid inden gæsterne ankom og ikke mindst for at være der sammen med den spændte gom, der ventede på sin elskede og kommende kone.

Bruden blev fulgt op af sin far og parrets to små skønne børn og deres kusine. Vejret viste sig fra sin gode side. Det vil sige det holdt tørt - i alt fald det meste af tiden. I kirken kunne vi alle høre regnen vælte ned og tromme mod taget og ruderne og der blev sendt håbefulde blikke mod de højere magter i håb om, at regnen ville stoppe, når det nygifte par skulle ud af kirken.

Efter vielsen stilnede regnen heldigvis lidt af og frem kom solen og vi kunne få taget nogle portrætter ved vandet og også lige nøjagtig lidt portrætter i skoven, hvor vi blot havde nogle få minutter, til at tage billeder af parret og deres børn, inden tunge, mørke skyer, på meget kort tid, trak ind over skoven og åbnede for sluserne, med et "dobbelt skybrud", som der dagen efter stod i aviserne. Vi blev alle lidt våde, men Maria og Christopher tog det utroligt flot og med store smil.

Efterfølgende gik turen til festlokationen i Allerød, hvor vi fangede stemningsbilleder af de mange flotte og festklædte gæster og ikke mindst talen fra brudens far og gommen.


Stort tillykke til Maria og Christopher 💕

5 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page