top of page

En smuk og flot mave...

Søndag havde vi aftalt med Henriette, at mødes ved Fortunen i Dyrehaven. Vi havde fået en henvendelse fra hendes veninde Line, der gerne ville forære hende en særlig barselsgave. Aftalen var at tage en række portrætter af hende og hendes fine gravide mave. Vi mødtes med den smukke kommende mor og tog os sammen tid til at tale lidt rundt om opgaven, inden vi begav os ind i “haven”.

Henriette fortalte os, at hun var lidt ude af hendes komfortzone i forhold til, at få taget billede - hvem kender ikke til det? Derfor var det vigtigt for os, at give os tid til, at lære hinanden lidt bedre at kende, så Henriette kunne føle sig tryg foran kameraet, inden vi kastede os ud i photoshootet.

Vi havde på forhånd luret et par gode spots og også i en passende afstand, så vores højgravid model, ikke skulle gå alt for langt. Henriette var super modig, dygtig og en meget smuk højgravid kvinde og vi er mere end tilfredse med resultatet. Vi ønsker Henriette held og lykke med hendes nærtstående fødsel og sender en stor tak til Line for opgaven.


Vil du booke os til en lignende opgave? Så er du velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen en dag. Prisen for mindst 30 billeder er kr. 1.800-. 💕

3 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page