top of page

Bryllup i Søborg Kirke

Den 22. august blev det endelig Camilla og Dannie's tur til at blive gift. Trods mange bekymringer om det nu skulle ødelægges af Corona, blev dagen endelig gennemført med højt og festligt humør.

Camilla kontaktede os via vores hjemmeside i februar 2019, hvor vi havde vores første kontakt og her aftalte vi at reservere dagen. Vi havde under Corona'en haft et virtuelt formøde og afstemt forventningerne og efter mødet sendte vi som altid en skriftlig aftale.

Vi var booket til at være med hele dagen og mødte op ved den fine hvidkalkede kirke i Søborg - selvfølgelig i god tid inden gæsternes ankomst. Her mødte der os de første tegn på at Covid-19, lige nu, var en del af hverdagen. I kirken måtte der kun være 48 gæster, hvilket betød at en del af brudeparrets gæster måtte tage ophold udenfor kirken og nyde vielsen på behørigt afstand igennem de åbne døre indtil kirkerummet.

Efter vielsen og riskast ved kirken tog vi sammen med det nygifte par ud til den flotte Aldershvile Slotspark ved Bagsværd Sø. Her tog vi en masse billeder af parret i bevægelse, så de ikke var så opstillede. Det hører vi tit og det forstår vi godt, men vi opfordre dog altid til, at der også er mere klassisk opstillede billeder - mest af alt fordi, der ofte er bedsteforældre og andre, der stadigt gerne vil have et klassisk bryllupsbillede stående i glas og ramme.

Efter parfotograferingen i det grønne og dejlige fine augustvejr gik turen videre til et selskabslokale i landlige omgivelser i Stenløse, hvor festen skulle være. Vi var med til brudevalsen og også her fik vi taget en stribe stemnings- og gruppebilleder af alle gæsterne.


Det blev en fantastisk dag og vi ønsker stort tillykke med ægteskabet og kærligheden til Camilla & Dannie ❤️

42 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page