top of page

Bryllup i Alsønderup kirke

Lørdag den 14. september gik turen til den fine lille kirke i Alsønderup lidt nord for Hillerød. Vi ankom i flot solskin til kirken i god tid - vanen tro.

Vielsen var klokken 14.30 og vi fangede nogle af de gode stemninger af gæsternes ankomst og ikke mindst den ventende og spændte gom.

Med gæsterne på plads og dørene lukket til våbenhuset, var Jane klar med sit kamera, da bruden ankom og i dette tilfælde trådte bruden ind i kirken med parrets to små børn - alt i mens Peter fotograferede begivenheden inde i kirken og var klar, når døren gik op og bruden gik op af kirkegulvet til sin ventende gom.

Efter vielsen blev der tid til at hilse på gæsterne og i dette tilfælde var det ikke ris, der blev kastet, men lavendelfrø. Vi fik taget gruppefotos og så gik turen videre til Frederiksborg Slotshave i Hillerød, hvor vi tog billeder af parret og deres to skønne børn. Parret havde et ønske om, at billederne var i bevægelse og ikke for opstillet - det hører vi ret ofte og det vil vi gerne gå efter, da det ofte giver nogle meget stemningsfulde billeder.

Stort tillykke med ægteskabet og kærligheden Camilla & Stefan 🥰


23 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page