top of page

Corona i København

Danmark blev af den socialdemokratiske regering med Mette Frederiksen i spidsen, lukket ned den 11. marts 2020 og en måned senere - den 11. april 2020 - tog vi en tur rundt i København for at se, hvordan byen så ud - spøgelsesbyen...

ı Københavns Hovedbanegård ı


ı Strøget ı Metroen ı Bredgade ı


Vi var på forhånd booket til bryllupper fra april til juni, men flere af vores brudepar havde valgt at flytte dagen til andre datoer senere i år, mens andre helt valgte at udsætte til næste år. Vi forstod i den grad godt de valg, der blev truffet og vi støttede selvfølgelig op omkring det samfundssind, der blev udvist.

ı Metroen ı


Vi kunne dog ikke dy også for en tidlig morgen, præcis en måned efter nedlukningen, at tage på en lille fotosafari rundt i Kongens København.

ı Knippelsbro ı


Med vores kamera og udstyr på ryggen og stor nysgerrighed på, hvad der mon ventede os, drog vi rundt i byen og oplevede det, der mest af alt viste sig at være stilhed og mennesketomt. Vi havde stort set ikke været uden for en dør i næsten 4 uger og måske havde vi nok en fornemmelse af, at vi måske kunne få en stribe specielle billeder i “kassen” den dag, men at vi skulle opleve en tid, som vi aldrig havde oplevet før og måske heller ikke kommer til at opleve igen, havde vi ikke forestillet os.

ı Metroen ı Grønnegade ı Metroen ı


Det viste sig at være den rigtige "fotografiske" beslutning. Gaderne lå fuldstændige øde hen i den ellers så pulserende hovedstad og vi blev både overvældet af den totale stilhed og ikke mindst af, følelsen af at snige os rundt som "Palle alene i verden" i det øde og "lukkede land”, samtidigt med at vi nød, at kunne få en masse stemningsbilleder med os hjem.

ı Amagertorv ı


Nu glæder vi os til mere almindelige tider…


🤗💕

Tags:

35 visninger

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page