top of page
KhjQPgQ-0!sizeoriginal.jpg

HJÆLP TIL DOWNLOAD

Når Sparkling.dk har dine billeder klar, sender vi dig en mail med links til to forskellige services, som du frit kan vælge mellem. Det er de samme billeder, der ligger begge steder og de to services kan grundlæggende det samme - nemlig at de gør det muligt for dig at hente og gemme dine billeder.

HJÆLP TIL DOWNLOAD AF DINE BILLEDER

 

De to services Sparkling.dk benytter er:

  • Smugmug (her præsenterer billederne sig bedst - de kan også downloades herfra).

  • Dropbox (her er fokus på at downloade billederne).

Herunder finder du en kort beskrivelse af de to services og hvordan du bruger dem til at se og hente dine billeder:

 

SMUGMUG

 

Sparkling.dk benytter Smugmug, fordi vi synes, at det er her dine billeder præsenterer sig bedst på nettet - også for dine venner og familie. Smugmug har et flot og enkelt design og galleriet giver et godt overblik over dine billeder.

 

Du kan se dine billeder på både computer, tablet og smartphone og funktionaliteten er, med få undtagelser, den samme uanset hvilken enhed du benytter. En væsentlig undtagelse er det, at du kun kan hente alle billeder ned (se på eksemplet herunder) på én gang på din computer. Den mulighed har du ikke på en tablet eller smartphone. Det skyldes at alle billederne "pakkes" i en såkaldt "zip-fil" og denne kan efter download kun åbnes på en computer. Har du f.eks. kun en iPad eller iPhone, kan du kun hente hvert enkelt billede én af gangen:

guide_smugmug.jpg

DROPBOX

 

Den anden mulighed Sparkling.dk giver dig for at hente dine billeder, er via Dropbox. Denne mulighed handler ikke så meget om at fremvise billederne på en elegant måde, men mere om at dele og distribuere dem effektivt og hurtigt.

 

Du kan hente billeder med det samme og har du allerede en Dropbox-konto og Dropbox-app'en på din tablet/smartphone kan du hente billederne hertil. I Dropbox kan du hente alle billeder på én gang eller enkelte billeder én af gangen. For Dropbox gælder det, ligesom med Smugmug, at du ikke kan hente alle billeder ned (se på eksemplet herunder) på én gang, hvis du benytter en tablet eller smartphone. Det skyldes at alle billederne "pakkes" i en såkaldt "zip-fil" og denne kan efter download kun åbnes på en computer. Har du f.eks. kun en iPad eller iPhone, kan du kun hente hvert enkelt billede én af gangen. Her ser du, hvordan du henter alle billeder ned på din computer:

guide_dropbox_1.jpg

Hvis du klikker på et billede for at se det i stort format (se på eksemplet herover), kan du hente billedet ned på både din computer, tablet og smartphone:

God fornøjelse med dine billeder!

bottom of page