top of page

Sommerbryllup på Mors

Juni 2020 blev for os årets første bryllup efter genåbningen af landet efter et par måneders Corona-tid.

Vi pakkede bilen dagen før dagen og tog turen fra København til Nordjylland, for at deltage i festlighederne i Nykøbing Mors - på den smukke ø midt i Limfjorden ved Sallingsund.

Vi valgte at tage en overnatning dagen før den store fest, da det gav os lejlighed til, i ro og mag, at lure gode spots ud til brudeparrets parbilleder. Den smukke brud ankom til kirken med sin far i en fin gammel Ford af en ældre årgang. Sammen med et par flotte brudepiger, tog de alle sammen turen op ad kirkegulvet til den spændt ventende gom.

Vi var med i den smukke kirke og præsten havde i forvejen givet tilsagn til brudeparret om, at vi gerne måtte fotografere under selve vielsen. Da vi altid er to fotograferer, havde vi også her mulighed for at dække begivenheden fra flere vinkler. Det betød bl.a at Peter var inde i kirken ved gommen, mens Jane var hos bruden i våbenhuset, så vi kunne dokumentere de forskellige stemninger, der helt traditionel opstår i netop de minutter.

Efter vielsen gik tur til Sallingsund Færgekro, hvor parret havde valgt at afholde reception og fest. Her havde parret også et ønske om gruppebilleder af gæsterne og parbilleder af dem selv i de flotte sommergrønne omgivelser.


Stort tillykke til M&M 💕

14 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page