top of page

Sommerbryllup i Køge

Vi havde et hyggeligt formøde med Mie og Nikolaj nogle uger før deres bryllup - det tilbyder vi alle vores brudepar, før de skal giftes. Det er en rigtig god måde lige at få hilst på hinanden.

Vi fortæller, hvordan vi arbejder med opgaven og brudeparret får mulighed for, at fortælle os, hvis de har særlige ønsker til motiverne, som vi skal være opmærksomme på.

Det er også her, vi får noteret os en ca. tidsplan for resten af dagen, så vi ved præcist, hvor lang tid vi har i forhold til transporten og tiden til at tage parbilleder på den valgte lokation.

Mie og Nikolaj blev viet i den smukke kirke midt i Køge. Brudeparret havde i kirken en overraskelse til deres gæster - et flashmob umiddelbart efter vielsen. Her blev der spillet et af parrets yndlingsnumre og både brudepar, brudepiger og gommens svende, sprang op fra deres stole, og dansede til rytmerne af musikken - ja selv præsten var med på deres lille gimmick. Det vakte stor overraskelse og glæde, og samtlige gæster brød ud i klapsalver.

Efter vielsen gik turen videre til fotografering af parbilleder i Solgårdsparken lige ud til Køge Bugt i Strøby Egede.

Her fik vi taget en stribe stemningsbilleder af brudeparret og alle brudepiger og svende i den flotte grønne og fine park. Vi tror, at alle hyggede sig og hoppede med på legen.

Hjertelig tillykke med kærligheden til Mie & Nicolai 💕


76 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page