top of page

Prøv lige at se et skønt nygift par 😍

I påsken lørdag 20. april var vi med ved Nadja og Jacobs bryllup. Parret henvendte sig tilbage i september 2018 og spurgte om vi var ledige og det var vi - heldigvis. Vi hilste på parret et par måneder før brylluppet, som vi altid gør - da det er en god måde at få talt rundt om de ønsker og forventninger som det kommende brudepar måtte have til dagen.

Og selvfølgelig også for at vi ikke møder op i kirken som vildt fremmede. Den tid vi investerer ved dette lille korte møde, er altid guld værd.

Parret havde lidt ønsker om utraditionelle og ikke for opsatte billeder. Efter vielsen og en meget fyldt og stemningsfuld kirke, blev det nygifte par transporteret til photo shoot i en ladcykel og det kom der nogle dejligt livlige billeder ud af. Brudeparret ville også gerne forbi Ismageriet på Amager - hvor vi fangede et par glade billeder midt blandt alle Ismageriets øvrige kunder.

Derfra gik turen til Amager Strand og Sneglen og vi kom ikke udenom, at det altid en god idé også at få taget et par mere klassiske og tradtionelle portrætter - hvilket parret fik, mens de glimtede smukt og flot i det fantastiske forårsvejr.

Stort tillykke til Nadja og Jacob og endnu en gang tak for opgaven 🙏🏼

2 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page