top of page

Ny lillebror i Solrød

Verdens bedste storesøster til den sødeste lille fine lillebror, sad model og nød det. Marie har vi tidligere mødt og fotograferet, og også denne gang var hun utrolig dygtig og charmerende foran et kamera.

Denne helt vildt søde familie havde vi også fornøjelsen af for et par år siden.

Dengang var de tre - men i september blev de beriget med en lille søn og derfor var vi inviteret til Solrød Strand for at tage en stribe billeder og vi kan ikke lade være med, at blive både rørt og stolte af det vi laver, når kunderne kommer igen 😀

Vi havde på forhånd aftalt, at vi ville komme hjem til familien i deres hjem, som har masser af lys, flere godt spots og ikke mindst er det megahyggeligt.

Deres skønne datter Marie på kun fem år, var simpelthen så tryg ved os og havde selv masser af gode forslag til, hvordan hun gerne ville stå eller sidde sammen med sin helt nye lillebror, der kun var små 12 dage gammel.

Vi var mere end imponeret over hvordan den skønne lille pige, med de fine lyse krøller, tålmodigt og med meget kærlighed til lillebror, stillede sig op og lod sig fotograferer i næsten to timer.

Tak for endnu en sjov opgave til Thomas og Annemette og tillykke med jeres fine lille søn 👶🏼🌸

47 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page