top of page

J&P Fotografi dækkede internationalt event

Sidste weekend var fuldstændig fantastisk! Vi var booket til ikke mindre end to meget forskellige opgaver. Lørdag var vi på Danmarks næststørste fodboldstadion i Brøndby og det var ikke for at tage billeder af landskampen mellem Danmark og Mexico, der blev afviklet samme sted og samme aften - men det smagte lidt af det.

Vi var blevet hyret af Brøndby Event, som havde et stort arrangement for den schweiziske medicinalgigant Roche, der i 2017 blev valgt som én af "Danmarks bedste arbejdspladser" og i år havde Roche valgt at afholde sin årlige og traditionsrige fodboldturnering, med deltagelse af næsten 500 af virksomhedens mange tusinde ansatte fra mange forskellige lande og nationaliteter, i netop Danmark.

Vores opgave var at fotografere en bunke reportagebilleder og ikke mindst den super gode stemning i løbet af eftermiddagen på fodboldbanerne omkring stadion og endvidere først på aftenen, umiddelbart før alle trådte ud på tribunen for at overvære landskampen, at tage billeder under den efterfølgende reception i Brøndby Stadions flotte loungeområde og ved præmieoverrækkelsen til dagens to heldige vinderhold.

Det hele med udsigt på første parket i høj sol til landsholdsspillerne og alle de røde/hvide tilskuer omkring grønsværen.

Vi nød så meget dagen i det super godt vejr og fik skudt en masse billeder af nogle meget festlige og glade deltager af Roches fodboldturnerings event og ikke mindst de rammer som Brøndby Event havde stillet medicinalvirksomheden til rådighed. En stor tak fra J&P Fotografi til Christian og Marlene ved Brøndby Event for den helt fantastiske sjove opgave!

1 visning

Comments


bottom of page