top of page

Bryllup på Vesterbros Torv

Så blev 2019 skudt igang med årets første bryllup og vi var med, da Anne og Sophus sagde ja til hinanden i Eliaskirken på Vesterbros Torv på en kold og let diset vinterdag og vi mødte forberedte op hjemme hos Anne i privaten - en god time før vielsen, hvor vi skulle tage en stribe stemningsbilleder af Anne, der blev gjort klar til kirken.

Der er en helt særlig stemning hos en brud, der får sat hår og lagt make-up og som med mange store følelser, snart skal sige ja i kirken.

De øjeblikke var vi heldige at få, inden vi skulle videre til kirken, for at være der når gæsterne begyndte at komme til kirken og ikke mindst for at få et glimt af den ventende og spændte gom. Vi deler os altid op i kirken - så vi får forskellige vinkler af ceremonien. Peter var i kirken hos gommen og gæsterne og Jane hos bruden, der ankom og i det her tilfælde kom i følgeskab med sin far.

Brudeparret havde et ønske om portrætbilleder fra gaden de bor i og det kom der et par ret fine billeder ud af - vi placerede parret midt på gaden og vi fik en fornemmelse af “Vesterbro-stemning". Resten af portrætterne tog vi af parret ved Skuespilhuset med den flotte Opera som baggrund - ingen kan se på parret, at det var vanvittig koldt - men det var det ☺️

Vi fortsatte til festlokalet og takkede af, inden gæsterne skulle til bords. Efter et par dages redigering fik parret deres billeder. Et stort tillykke til Anne & Sophus og tak for årets første opgave 💕

3 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page